PALVELUT/ HINNASTO/ TUOTTEET

Hoitolassamme otamme vastaan vain pankkikorttimaksuja

JALKAHOITO

60 min.  55 € 

Jalkakylpy, kovettumien / känsien poisto, kynsien leikkaus / ohennus, kynsinauhojen siistiminen, hoitovoide ja lyhyt jalkahieronta. Ei sisällä kynsien lakkausta.
( + kynsien lakkaus 5 € ja saat valitsemasi kynsilakkapullon mukaan)

VAATIVA JALKAHOITO

90 min.  70 €

Hoitoa suositellaan jos jalkojen hoidosta on yli vuosi aikaa ja / tai sinulla on useampi vaiva.

Kts. edellä jalkahoitokuvaus + lisäksi paneutumisen erityisongelmaan, kuten pahaan kovettumaan tai useampaan  paksuuntuneisiin kynsiin tai sisäänkasvaneen kynnen leikkaus/hoito, tarvittaessa capoline vanulla, ihon rasvaus ja lyhyt hieronta.

TAI jos jaloissa ei erityisongelmia voit valita tämän hoidon ja saat nauttia pidemmästä jalkahieronnasta.

YSTÄVÄ/PARI JALKAHOITO

60 min.  100 € (50€/hlö)

Jalkahoito kahdelle. Kts. kuvaus jalkahoito. Tule ystäväsi, kumppanisi tai vanhempasi kanssa jalkahoitoon. Parhaiten saat ajat, kun Soitat/jätät vastaajaan viestin tai tekstiviestiä numeroon 045-787 62709.  Voit laittaa myös sähköpostia. hoitola@pihkantaika.fi

VAATIVA JALKAHOITO KAHDELLE
90min.  130 € (65€/hlö)

Vaativa jalkahoito kahdelle: Kts. kuvaus Vaativa Jalkahoito.  Tule ystäväsi, kumppanisi tai vanhempasi kanssa jalkahoitoon. Parhaiten saat ajat, kun Soitat/jätät vastaajaan viestiä tai tekstiviestiä 045-787 62709.  Voit laittaa myös sähköpostia. hoitola@pihkantaika.fi

DIABEETIKON JALKAHOITO
75 min.  70 €

Jalkojen tutkiminen, jalkapohjan tuntotesti, pulssien tunnustelu jalkateristä, jalkojen lyhyt kylvetys, jalkahoito, rasvaus diabeetikoille tarkoitetulla rasvalla, kevyt hieronta sekä omahoito ohjeistus.

PAKSUUNTUNEIDEN KYNSIEN HOITO
45 min. 45 €

Jalkakylpy. Useamman paksuuntuneen tai viottuneen kynnen ohennus/leikkaus. Sisältää vain kynsienhoidon. Tämä hoito sopii hyvin myös sienikynsien hoitoon. Ei sisällä hierontaa.

PIKA JALKAHOITO
30 min.  35 €

Jalkakylpy ja keskitytään hoitamaan 1-2 ongelmakohtaasi, esim. känsän tai kovettuman poisto tai kynsien leikkaus ja 1-2  paksuuntuneen kynnen ohennus. Ei sisällä hierontaa. Mikäli hoidon tarve on yksittäistä ongelmakohtaa laajempi, suosittelemme Jalkahoitoa.

MAGNESIUM JALKAHOITO
90 min.  70 €

Magnesiumjalkakylpy 15-20 min,  perusjalkahoito, hieronta magnesiumvoiteella. Magnesium jalkahoidolla tehostetaan kehon magnesium pitoisuuksia. Sopii erityisesti väsyneille, särkeville ja turvonneille jaloille. Hoito parantaa verenkiertoa ja vähentää turvotusta, helpottaa lihasjumeja, suonenvetoja ja kramppeja. Tekee iholle hyvää. Huom! Magnesiumhoidossa ihon pitää olla ehjä.

HEMMOTTELUHOIDOT

VYÖHYKETERAPIA
60 min.  55 €

Refleksologi on koko kehon vyöhyketerapiaa. Hoidossa stimuloidaan kehossa olevia heijasteita mm. jalkateristä, sääristä, korvista ja päästä asiakkaan maatessa hoitotuolilla.  Hoito tapahtuu käsin painelemalla, hieromalla sekä vyöhykepuikkojen avuin. Hoidossa tulee mielyttävän rentoutunut olo. Hoidon vaikutukset ovat yksilöllisiä. Vyöhyketerapiaa voi suositella monenlaisinn vaivoihin. esim. päänsärky, stressi, unettomuus, uupumus, niska- ja hartiavaivat, iskias, selkäkivut, kivut, naistenvaivat ja aineenvaihduntavaivat.  Kts. Kontraindikaatiot palveluiden lopusta kohdasta Lisätietoa hoidoista. 

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA
30 min.  35 €
50 min.  50 €

Intialainen päähieronta tehdään vaatteet päällä tuolilla istuen jalat tukevasti lattiassa. Hoidossa käsitellään eri hierontatekniikoin selkä, hartiat, olkavarret, niska, pää, kasvot ja korvat. Hoidossa ei käytetä öljyä. Kts. kontraindikaatiot palveluiden lopusta kohdasta Tietoa palveluista ja hoidoista. 

KASVOJEN GUA SHA HIERONTA
30 min.  35 €

60 min.  65 €

Gua sha on gua sha lastalla tehtävä kasvohieronta. Gua shaus parantaa kasvojen mikroverenkiertoa ja imunestekiertoa. Se rentouttaa kasvojen lihaksia, ja niiden elastisuus paranee ja näin ollen myös kasvojen ryhti kiinteytyvät. Gua sha kasvohieronta 30 min/60min. Kts. vasta-aiheet palveluiden lopusta kohdasta Lisätietoa hoidoista

 

IMUKUPPIHIERONTA, Selkä- ja hartia
30 min.  40 €

60 min.  65 €

90 min.  80 €

Selän ja hartia-alueen käsittely imukupeilla hieroen sekä kuivakuppausta. Hoidon kesto 30min/60min/90min.  Imukuppihieronta on vanha kiinalainen hoitomuoto, jota käytetään mm. hoitona lihaskireyteen, lihasjännityksiin, iskias vaivaan. Kts. vasta-aiheet palveluiden lopusta kohdasta Lisätietoa hoidoista/ vasta-aiheet hoidoille

 

SPA JALKAHIERONTA

60 min.  50 €

Spa jalkahieronta sisältää virkistävän jalkakylvyn, jalkateriin tehdään merisuolakuorinta, joka elvyttää väsyneet ja kuivat jalat ja edistää verenkiertoa. Lopuksi jalkateriin ylellinen jalkavoide ja saat nauttia rentouttavasta hieronnasta 45 min. ajan. 

KIINALAINEN JALKAHIERONTA
60 min.  50 €

Sis. virkistävän jalkakylvyn 15 min. ja jalkahierontaa polvesta alaspäin 45 min ajan. Hieronnassa käydään läpi muutamia jalan akupisteitä ja meridiaaneja. Hieronnassa käytetään kuivakuppausta. Tasapainottava ja rentouttava hieronta. Kts. kontraindikaatiot/vasta-aiheet hoidolle palveluiden lopusta kohdasta lisätietoa hoidoista

 

MAGNESIUM JALKAHIERONTA

60 min.  50 €

Magnesium jalkakylpy 15 min. ja magnesium voiteella hieronta 45 min. Huom.  Magnesium jalkahieronnalla tehostetaan kehon magnesium pitoisuuksia. Sopii erityisesti väsyneille, särkeville ja turvonneille jaloille. Hoito parantaa verenkiertoa ja vähentää turvotusta, helpottaa lihasjumeja, suonenvetoja ja kramppeja. Tekee iholle hyvää. Magnesiumhoidossa ihon pitää olla ehjä.

YHDISTELMÄHOIDOT

JALKAHIERONTA + INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

60 min.  65 €

Jalkakylpy, Rentouttava jalkahieronta 30 min. + intialainen päähieronta 30 min.

JALKAHIERONTA +KASVOJEN GUA SHA HIERONTA
60 min. 65 €

Jalkakylpy, Rentouttava jalkahieronta 30 min. + kasvojen gua sha hieronta 30 min.

KIINALAINEN JALKAHIERONTA +KASVOJEN GUA SHA HIERONTA
90 min. 80 €

Virkistävä jalkakylpy 15 min, Kiinalainen jalkahieronta 45 min ( kts. hoidon kuvaus ylempänä). + kasvojen gua sha hieronta 30 min.

JALKAHOITO + INTIALAINEN PÄÄHIERONTA
1h 40 min.  85 €

Kaksi hoitoa peräkkäin. Jalkahoito 1h  sekä lopuksi 30 min. päähieronta.

HEMMOTTELUA KAHDELLE

MAGNESIUM JALKAHIERONTA KAHDELLE
60 min.  100 € ( 50€/hlö)

Sisältää 15 min. Magnesium jalkakylpy + 45 min jalkahieronta magnesiumvoiteella. Hoito yhteensä 60min. Kts. kuvaus Magnesium Jalkahieronta ylempänä. Huom. Magnesiumhoidossa ihon pitää olla ehjä.

RENTOUTTAVA JALKAHIERONTA KAHDELLE
30 min.  70 € ( 35€/hlö)

sisältää Jalkakylvyn n.5 min + 30 min. Jalkahieronnan.

HEMMOTTELUPAKETTI KAHDELLE
1,5 h 140 € ( 70 €/hlö)

Sisältää Jalkahierontaa 30 min ja Intilaista päähierontaa 30 min. molemmille. Tarjolla myös teetä/kahvia ja pientä purtavaa.

Voit myös valita hoidoiksi vaihtoehtona: Intialaista päähierontaa 30 min ja kasvojen gua sha hierontaa  30 min molemmille.

LAHJA- JA SARJAKORTIT

LAHJAKORTTI

Osta lahjakortti hoitolasta syntymäpäivälahjaksi, isän- tai äitienpäivälahjaksi tai joululahjaksi. Voit ostaa lahjakortin tietylle hoidolle ylläolevista.
Lahjakortti on myös mahdollista saada sähköpostiin. Maksu laskulla. Sähköposti lähetetään joko ostajalla tai asiakkaalle, kun suorite näkyy tilillä. Ota yhteyttä puhelimitse 045- 787 62709 tai sähköpostilla hoitola@pihkantaika.fi, niin kerromme lisää.

JALKAHOITO 3 X SARJAKORTTI 
150 €

Kortti voimassa vuoden ja on henkilökohtainen. Ei voi vaihtaa rahaksi. Sopii erinomaisesti henkilöille jotka tarvitsevat säännöllistä jalkahoitoa. Suosittu myös lahjaksi!

IMUKUPPIHIERONTA SARJAKORTIT
3 x  30 min. 110 €
5 x  30 min. 180 €

Kortti voimassa vuoden ja on henkilökohtainen. Ei voi vaihtaa rahaksi. Suosittu myös lahjaksi.

Hinnat sisältää ALV:n

LISÄTIETOA HOIDOISTA/ VASTA-AIHEET HOIDOILLE

VYÖHYKETERAPIAHOITO: 

Ennen hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen hoitolassa. Hoidossa huomioidaan mahdolliset sairaudet ja lääkitys. 

Kontraindikaatiot/vasta-aiheet: jos sinulla on aktiivi- ja hoitovaiheessa oleva pahanlaatuinen kasvain, kuumetta tai juuri tehty leikkaus. Muistathan mainita myös jos olet raskaana tai sinulla on sydämentahdistin tai sinulle on tehty elinsiirto.  Hoitokertojen määrä on yksilöllinen riippuen asiakkaan tilanteesta. Refleksologiaa suositellaan otettavan sarjahoitona, jotta hoidosta saisi parhaimman mahdollisimman hyödyn. Tarvittaessa kysy hoidosta lisätietoja soittamalla tai sähköpostitse. 


INTIALAINEN PÄÄHIERONTA: 

Kontraindikaatiot/vasta-aiheet: jos sinulla on pahanlaatuinen kasvain, aivoverenkiertohäiriöitä tai akuutti infektio. Muistathan myös mainita jos olet raskaana.

KIINALAINEN JALKAHIERONTA : 

Kontra-indikaatiot/vasta-aiheet hoidolle:  Kumi/silikoni, irtoluomet, vakavat sairaudet, verenohennuslääkitys, asperiinin säännöllinen käyttö,  kortisonilääkitys, suonikohjut, raskaus, verisairaudet/ paha anemia, vaikea sydänsairaus, tahdistin, tuoreet jalan alueen vammat, venähdykset, kuume ja tulehdussiaraudet. 

GUA SHA KASVOHIERONTA:

Kontraindikaatiot/Vasta-aiheet:  Kasvojen alueen ihotulehdukset, haavat, ruusufinni, irtoluomet, verenohennuslääkitys, syöpä, aivoverenkiertohäiriöt, tahdistin, flunssaisena, kasvojen alueen täyteaineet ( 3 kk laitosta voi tulla).

IMUKUPPIHIERONTA: 

KontraindiakaatiotVasta-aiheet:

kumi/silikoni allergia,irtoluomet ( luomi voi turvota, ärtyä),vakavat ihosairaudet, jos on sairastunut vyöruusun, vakavat sairaudet, syöpä,verenohennus / kortisoni lääkitys ,suonikohjut, myös leikatut,raskaus,verisairaudet, anemia, vaikea sydän sairaus,sydämen vajaatoiminta, TAHDISTIN,tuoreet vammat,venähdykset,kuume,tulehdussairaudet, asperiinin säännöllinen käyttö,erittäin karvainen iho.


TUOTTEET

Ota meihin yhteyttä ensin puhelimitse tai sähköpostilla, niin sovitaan aika, kun haluat tulla ostoksille.
Hoitolassamme on myynnissä seuraavia tuotteita. Laadukkaita, luonnonmukaisia Peclavuksen jalkavoiteita ja Peclavuksen Halkeamavoidetta ( pihkavoide). Peclavuksen käsivoidetta. Havukan kuusenpihkavoidetta (30% pihkaa), kuusenpihkasaippuaa ja kuusenpihkahuulirasvaa. Karkelon sukkia, Liqua-caren terapeuttisia nestevirtauspohjallisia ja Easy Step kantapääkuppeja.
Päivitämme sivuja/ tuotteita sitä mukaa, kun otamme lisää tuotteita myyntiin.

Peclavuksen halkeamavoide/Pihkavoide 15,50 €. Soveltuu erityisesti kovettuneiden ja halkeilevien kantapäiden hoitoon ja ehkäisyyn.

Ylellinen Manuka Body Butter, vartalovoi 22,90 €. Sisältää korkealuokkaista Uuden-Seelannin manuka-hunajaa sekä luonnon omia rasvoja ( kaakao, mango, sheavoi, makea manteli, pähkinä, jojoba, avokado).
Ei sisällä parabeeneja eikä mineraaliöljyä. Ei ole testattu eläinkokein.

Liqua-care pohjalliset 30 € ja Easy Step kantakupit 22 €.
.Lisätietoa pohjallisista alla olevasta linkistä.
https://bodianna.fi/pohjalliset/liqua-care-therapeutic-liquid-footbeds

Kosteuttava Jalkavoide 100 ml, sisältää mentholia ja kamferia. Hyvä erittäin kuiville jaloille.
Sensitive Teepuuöljyvoide 100 ml, herkälle ja kuivalle iholle.
Teepuu tehovoide 100 ml, voimakkaasti kosteuttava kuiville jaloille.
Kehäkukkavoide 100 ml, sopii kaikille ihotyypeille.
Granaattiomena jalkavoide 100 ml, pehmentää, uudistaa jalkojen ihoa. Sisältää makadamiapähkinäöljyä.
Viininlehti jalkavoide 100 ml, ihanteellinen hoitotuote väsyneille jaloille.
Ureavoide 100 ml, Tuote sopii diabeetikoille ja muille herkkäihoisille.

HAVUKA:n Kuusenpihkasaippuapala iholle ja hiuksille. Sopii myös psoriakseen, atooppiseen ihoon ja ihottuman pesuun. 12 €/kpl.
Kuusenpihkahuulirasva 12 €/kpl.
Kuusenpihkavoide ( sis. 30% kuusenpihkaa) 40 ml 27,00 €.

Karkelon Hyvän olon nilkkasukat ja pohjesukat 14 €/kpl.
Lisätietoa löytyy alla olevasta linkistä.