TIETOA MEISTÄ/OMAVALVONTA

KIRSI JORTIKKA
Sairaanhoitaja/Jalkojen hoidon AT
Olen työskennellyt sairaanhoitajana lähes 20 vuotta avopuolella terveysasemilla, vastaanottotoiminnassa sekä vanhainkodissa. Suoritin keväällä 2019 jalkojenhoidon ammattitutkinnon.

MARIKA PALONEN
Lähihoitaja/Diplomi Vyöhyketerapeutti/ Jalkojen hoidon AT

Olen työskennellyt lähihoitajana n.15 vuotta infektio-osastolla Tampereella ja sitä ennen muissa paikoissa.  Olen suorittanut MedikaNovalla vyöhyketerapian kurssit. Intialaisen päähieronnan kurssin olen käynyt. Suoritin keväällä 2019 jalkojenhoidon ammattitutkinnon.

Yrityksemme kuuluu yksityisen terveydenhuollon palvelujen rekisteriin. Terveydenhuollon ammattimme  asiantuntijuus on yksi meidän yrityksemme vahvuuksia. Tarjoamme terveydenhoidollista jalkahoitoa. Kuulumme terveydenhoidon ammattimme(sairaanhoitaja ja lähihoitaja) puolesta Valviran rekisteriin, lisäksi olemme kumpikin suorittaneet jalkojenhoidon ammattitutkinnon.
Hoitolassamme kiireettömyys, hyvä hoitokokemus ja asiakaslähtöisyys ovat meille tärkeitä.

OMAVALVONTA
Palvelun tuottaja
Jalka- ja Hyvinvointihoitola Oy Pihkantaika
Keskisenkatu 2, LT 2 ( käyntiosoite Juvankatu 9, LT 2)
33710 Tampere
Y-tunnus: 3013834-2
+3584578762709
hoitola@pihkantaika.fi
Vastuuhenkilö: Kirsi Jortikka
Yritys on rekisteröity kaupparekisteriin 01.08.2019.

Toiminta-ajatus ja arvot
Yrityksemme arvoina on asiakaslähtöisyys, ammatillisuus,luotettavuus, yksilöllisyys, kiireettömyys ja asiakkaan kunnioitus. Yrityksemme palvelun lähtökohtana on asiakkaan tarve. 
Toimintaamme Jalkahoitajina ohjaa lait potilaan asemasta ja oikeudesta. Lait ohjaavat työtämme ja sitoudumme toteuttamaan yrityksemme arvoja.
Tietosuoja

Tietosuojaseloste Jalka- ja Hyvinvointihoitola Oy Pihkantaika kerää tietoja asiakkaan terveydentilasta hoitoa varten. Jalkahoidon asiakastiedot säilytetään toimitilassa lukollisessa kaapissa. Tietokoneelle tallennetut yhteystiedot ovat salasanan takana, jotka ovat ainoastaan yrittäjien hallussa.  Asiakkaalta pyydetään aina kirjallinen suostumus tietojen tallentamiseen.  Rekisteri- ja tietosuojaseloste löytyy hoitolasta. Olemme vaitiolovelvollisia. 
Asiakkaan asema ja oikeudet
Asiakkaalla on oikeus ja velvollisuus antaa  palautetta yrityksen toiminnasta. Asiakas voi tehdä reklamaation suoraan   
yrittäjälle. Vastineeseen vastataan mahdollisimman pian.
Omavalvontasuunnitelma on päivitetään kerran vuodessa ja se on nähtävillä yrityksen tilassa pyydettäessä. Yrityksellämme on potilasasiamies käytössä.

Varaa aika meille alla olevasta linkistä