YHTEYSTIEDOT/AJANVARAUS/ AJANKOHTAISTA

Jalka- ja Hyvinvointihoitola Pihkantaika
Juvankatu 9, Liiketila 2
33710 Tampere
+3584578762709
Avoinna joustavin aukioloajoin
Ajanvarauspuhelut 045 787 62709 Ma, Ke ja Pe klo 08.30-09.00.
Nettiajanvaraus 24/7 varaa.timma.fi/pihkantaika

Hoitojen aikana emme pysty vastaamaan puhelimeen, jätä vastaajaan viesti yhteystietoineen, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.
Voit lähettää meille myös sähköpostia: hoitola@pihkantaika.fi.
Arkena pyrimme vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian.
Hoidon ajan hoitolan ovet ovat kiinni, jottei asiakkaan hoito keskeydy.
Hoitolassamme otamme vastaan vain pankkikorttimaksuja

Meillä voit maksaa myös ePassilla (Hyvinvointi)
(Hyvinvointietua/hyvinvointipassia voi käyttää mm. ammattitutkinnon suorittaneen palveluntarjoajan antamiin jalkahoitoihin, ei hemmotteluhoitoihin)

Jalka-ja Hyvinvointihoitola Pihkantaika sijaitsee Kaukajärvellä, Spiral hallia vastapäätä. Kauppakeskuksella on 2h kiekollisia parkkipaikkoja.
Busseilla nro 9 ja 10, 32 ja 38 pääsee aivan hoitolan lähelle.

AJANKOHTAISTA:
05.05. 2020
Elämme nyt haasteellista ja poikkeuksellista aikaa koronan takia. Jalka- ja Hyvinvointihoitola Pihkantaika on auki normaalisti. Joustamme työajoissa  ( Puh. 045 787 62709 tai hoitola@pihkantaika.fi)

Tulethan terveenä hoitoihin. Jos sinulla on lieviäkin hengitystieoireita/ lämpöä, niin jää silloin kotiin. Mekään emme tule sairaana töihin.


Terveydenhuollon ammattilaisina olemme tarkkoja käsihygieniasta ja hoitolamme puhtaudesta. Haluamme, että sinun on turvallista tulla meille.

🧼Käytämme jalkahoidon aikana maskia, suojakäsineitä ja kertakäyttöistä essua
🧼Pesemme käsiämme/käytämme käsidesiä ennen jokaista asiakasta ja asiakkaan jälkeen.
🧼Puhdistamme asiakastuolit desinfioivalla puhdistusaineella hoidon jälkeen
🧼Hoidamme välineemme asianmukaisesti
🧼Pesemme lattian ja pyyhimme kosketuspinnat


Lisäksi nyt olemme tehostaneet siivousta ja pyyhkineet desinfiointiaineella ovenkahvoja, maksupäätettä ja muita kosketuspintoja. Meillä on käsienpesu mahdollisuus ja hoitolasta löytyy käsidesiä. Ja älä pahastu, kun emme kättele.

 www.thl.fi löytyy ajankohtaiset ohjeet.
Pidetään itsestämme ja toisistamme huolta.

Jos haluat ostaa hoitolastamme tuotteita tai Lahjakortteja, niin ole meihin ensin yhteydessä puh. 045-787 62 709 tai sähköpostitse hoitola@pihkantaika.fi , niin sovimme ajan ostoksille. Annamme hoidettavalle rauhan, joten emme palvele muita asiakkaita hoidon aikana.
Lahjakortteja myös sähköpostitse. Maksut laskulla.

Teemme myös jalkahoitoja ja hemmotteluhoitoja kahdelle asiakkaalle samaan aikaan. Tule ystävän, kumppanisi tai läheisesi kanssa hoitoihin. Käy tutustumassa hoitoihin ylhäällä olevasta linkistä: PALVELUT/HINNASTO/TUOTTEET

Jos et löydä kahta sopivaa aikaa nettiajanvarauksesta hoitoihin kahdelle hlölle, ole meihin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla, Olemme joustavia, jotta löydämme teille yhteisajan hoitoon.